Tekenenschilderen met Florence van den Burg

 

Bij Atelier Je Mag Er Zijn kan iedereen zijn of haar creativiteit tot bloei laten komen. Ik verzorg tekenenschilder workshops en cursussen voor kinderen en volwassenen. Dat kan in mijn kleine, gezellige atelier in Leusden of elders op locatie.

Persoonlijk werkstuk maken? Wat je maakt, is een weerspiegeling van je binnenwereld, waar je met verbazing, plezier en interesse naar kunt kijken. Iedereen kan het en doet het op zijn of haar manier goed.
Ben je graag bezig met kleurpotloden, acrylverf of aquarelverf, ecoline, krijt of met andere materialen maar mis je wat handvatten? Dan kun je bij mij laagdrempelig teken- en schildertechnieken leren. Kleurgebruik, compositie en symboliek komen ook ruim aan bod in mijn lessen.

Kinderfeestje, verjaardag of ander evenement te vieren? Ik bied workshops op maat aan in mijn atelier of op locatie naar wens. Ook aan groepen. Bel of mail me gerust dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen.

Ontspanning en gezelligheid vind ik heel belangrijk. In een open en respectvolle sfeer komt creativiteit vanzelf op gang en kan iedereen zichzelf zijn. Bij elke cursus of workshop is koffie, thee, limonade inbegrepen en natuurlijk is er iets lekkers te snoepen.

Materialen
 zijn bij mijn lessen inbegrepen. Ik werk graag met kwalitatief goede materialen die je tijdens de cursus of workshop kunt uitproberen en vergelijken. Je hoeft dus zelf niks mee te nemen, hoe fijn is dat?
Cursisten kunnen bij mij eventueel kleurpotloden (Lamy, Lyra, Stabilo), tekenpapier en A4 en A3 bamboe tekenborden kopen om thuis te gebruiken.

Aanmelden voor een workshop of cursus kan door het aanmeldformulier in te vullen. Heb je liever eerst even persoonlijk contact? Bel mij dan gerust maar spreek wel de voicemail in want ik ben niet altijd bereikbaar.