Het lijkt misschien onmogelijk om weer te worden wie we echt zijn, om authentiek te zijn, maar het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie we niet zijn "Miguel Ruiz"

Individuele coaching

Loop jij vast in je werk of persoonlijke relaties?

Pieker jij veel of heb je last van lichamelijke of geestelijke vermoeidheid die je dagelijkse leven in beslag nemen? Ben je perfectionistisch? Of heb je een laag zelfbeeld? Dan is de kans groot dat je weinig persoonlijke vrijheid ervaart en dat is jammer want het kan ook anders.

Ik hoor je denken, maar hoe? Maak gerust een vrijblijvende (bel) afspraak en ik leg je het een en ander uit tijdens een korte kennismaking. Daarna beslis je of je samen met mij een andere weg wilt bewandelen.

Door je gedachten en gedrag te veranderen zul je merken dat je je eigen vrijheid zult ontdekken. Soms zijn er obstakels uit het verleden die je belemmeren jezelf te durven zijn. Samen met jou leer ik je hoe je belangrijke doelen dichterbij kunt halen en hoe je jezelfbeeld kunt veranderen.

Ik ga niet graven in je verleden maar als coach loop ik een tijdje met je mee. Je krijgt handvatten aangereikt vanuit energetische en systemische coachingstechnieken en uit cognitieve gedragscommunicatie. Mijn doel is jou je eigen weg weer te laten bewandelen.

Volg mij via LinkedIn Volg mij via Facebook